Na met succes enkele grote evenementen te hebben beveiligd, was het vorige week dan eindelijk zo ver: de EventWatch beleefde zijn officiƫle introductie. Het nieuwste familielid van BouWatch maakte zijn debuut op de Festivak in de Utrechtse Jaarbeurs.

 

Speciaal voor de evenementenbranche
Visser Assen loopt met BouWatch al vele jaren voorop in de wereld van tijdelijke beveiliging. Door onze ruime ervaring bespeurden wij dat er binnen de evenementenbranche een nieuwe behoefte was ontstaan. Organisatoren van grote evenementen willen namelijk live meekijken in zeer hoge beeldkwaliteit. Ook willen zij camera's besturen en direct beeldmateriaal terugkijken op locatie, op de door ons geleverde meekijkapparatuur.

 

 

Plug & Play
Speciaal voor de evenementenbranche hebben wij nu de EventWatch ontwikkeld. Ook hierop hebben wij de beproefde Plug & Play-methode van de BouWatch toegepast. Inmiddels hebben wij deze nieuwe cameratoren al op diverse kleine en grote evenementen ingezet, in zowel binnen- als buitenland.

 

Wij denken mee
Tijdens de Festivak werd wederom bevestigd dat er veel vraag is naar maatwerk op het gebied van camerabeveiliging op het desbetreffende evenement. Omdat ieder evenement uniek is, dient ook de camerabehoefte hierop te worden afgestemd. Wij denken graag mee! Een evenement beveiligen middels camera's is dus niet alleen camera's leveren en installeren, maar ook gezamenlijk vooraf een plan opstellen zodat ook uw beveiligingsvraagstuk naadloos aansluit op de behoefte.